Team Damsigt

Laura
Laura Velthuijsen
Kimberley
Kimberley
Heidi
Heidi
Chloe
Chloë
Zubeida
Zubeida
Drs. Avi Roopman
Drs. Avi Roopman
Laura Endlich
Laura Endlich
Ladisha
Ladisha
Maaike
Maaike

image5

Maaike heeft vanaf haar 15de diverse klachten zoals spijsverteringsproblemen, slecht slapen, weinig energie, snel geïrriteerd. Altijd was er wel een reden ‘ik heb nu eenmaal een gevoelige buik, het zal wel voorjaarsmoeheid zijn, ik moet leren met bepaalde patronen/issues/onrust omgaan’. Vanaf de buitenkant had ik het prima voor elkaar, alleen binnenin voelde ik mij niet gelukkig. Ik had een bepaalde onrust, het voelde als een strijd, hard aan mezelf werken en telkens weer in dezelfde valkuilen trappen.
Ik was steeds opzoek om van die ongemakken en onrust af te komen en om de hardnekkige patronen te veranderen. Zo kwam ik in aanraking met energetische massage en voelde voor het eerst een echte diepe verbinding met mezelf. Het was een totale ontspanning en tegelijkertijd vielen er allerlei puzzelstukjes op zijn plek.

Toen besefte ik, dit is het. Ik wil de verbinding met mijn lichaam voelen, de energie laten stromen. Ik werd zo enthousiast en nieuwsgierig hoe het lijf werkt. Hoe alles met elkaar in verbinding staat en dus ook invloed op elkaar heeft. Ik ben mij gaan ontwikkelen in o.a. holistisch coachen, holistische en orthomoleculaire voeding, Chinese Geneeskunde, energiewerk, reiki, energetische massages, voetreflexologie, acupressuur.

Vanuit een holistische wijze, begeleid ik mensen om in verbinding te komen met zichzelf, de signalen van het lichaam te herkennen en naar te handelen. Vanuit mijn ervaring, achtergrond en opleidingen pak ik de oorzaak met verschillende technieken aan. Ik leg verbanden en stel zo een op maat afgestemde aanpak op. Zodat je rust en balans gaat ervaren.

 Maaike werkt uitsuitend op afspraak en is er vaak op dinsdag en donderdag. Bel of mail ons om een afspraak te maken.

Opleidingen

 • Reiki 1 + 2
  Energetische massage
  Chinese Geneeskunde
  Acupressuur
  Orthomoleculaire geneeskunde
  Holistisch voedingscoach
  Holistisch coaching
  Intuïtief coachen
  Transformatief coachen
  Voetreflexologie