Wat is de glycopeel behandeling?

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, mechanische scrub, chemische peeling, dieptereiniging, masker en een dagverzorging. De combinatie van de mechanische scrub, chemische peeling en dieptereiniging zorgen ervoor dat de textuur van de huid verfijnd en dat de huid gladder wordt met een stralende, gelijkmatige en heldere teint. De chemische peeling bestaat uit 20% glycolzuur en 2% salicylzuur wat ervoor zorgt dat de dode huidcellen van de huid worden verwijderd en dat de huid intensief van binnenuit wordt gereinigd. Tijdens de behandeling kan je een prikkelend gevoel ervaren wanneer de peeling wordt aangebracht.

Voor wie is de behandeling geschikt?

  • Normale tot gemengde/vette huid.
  • Huid met onzuiverheden.
  • Vermoeide huid.
  • Zon-beschadigde huid.
  • Grove poriën. 

De behandeling is niet geschikt voor huiden die zeer reactief zijn of een zeer vochtarme huid. In dit geval kan beter gekozen worden voor de SPA of Hydra3HA behandeling. Wanneer je in de salon komt, zal de schoonheidsspecialist naar aanleiding van een huidanalyse bepalen welke behandeling het meest geschikt is. 

Na de behandeling?

Na de behandeling is het belangrijk om de huid 2 weken te beschermen met een SPF. Wanneer je de behandeling in kuurverband ondergaat, zal je de huid tijdens de gehele kuur dienen te beschermen met een SPF