Verwijderen van PMU (Permanent Make-Up) & Tattoos / Pigment- en ouderdomsvlekjes met de Yag Laser.Yag laser

Beauty Instituut Damsigt beschikt over de Yag Laser. Lang niet alle Yag Lasers zijn geschikt voor het verwijderen van permanent make-up. yag laser beauty instituut damsigt voor na resultaatDe meeste permanent make-up pigmenten bevatten ijzeroxides en bij behandeling met een normale Yag Laser wordt het permanent make-up pigment zwart. Deze Yag Laser wordt geleverd met speciaal ontwikkelde lenzen, waarmee permanent make-up kan worden verwijderd zonder littekens te maken of de huid te beschadigen. De nieuwste generatie YAG laser is bijzonder geschikt voor het verwijderen van tattoos en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.

Met deze laser kunnen misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen, body tattoos en pigment- en ouderdomsvlekken worden verwijderd.

 

  

 Hierbij enkele foto's van onze resultaten. Ben je benieuwd of dit geschikt is voor jou? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

 Voor de behandeling

YAG laser tattoo voor

 Laseren

Yaglaser

 Dircect na de behandeling

YAG laser tattoo naklein


yag laser voor na pols