Hygiënemaatregelen i.v.m. het Corona-virus

-laatst bijgewerkt : -26-03-2021-

ANBOS Consumentenposter versie 1.0 smallIn verband met het coronavirus is Beauty Instituut Damsigt een langere periode gesloten geweest. Wij volgen hiermee de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Bestellingen kunnen sinds die tijd gedaan worden via het bestelformulier op onze website.

Aangescherpte richtlijnen

Hygiëne staat altijd al hoog in het vaandel bij ons maar wij hebben nog meer voorzorgsmaatregelen getroffen om aan de protcollen te voldoen en hiermee het besmettingsrisico voor jullie als klant maar ook voor ons als team te beperken. Op basis van de richtlijnen van het RIVM en de hygiënerichtlijnen van de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie) hebben wij richtlijnen opgesteld en zullen voorlopig volgens deze richtlijnen werken. Wij vragen jullie om begrip en medewerking.

Gezondheidscheck

Wij moeten bij het maken van een nieuwe afspraak en bij binnenkomst een aantal vragen stellen om te screenen of wij u mogen ontvangen.

Heeft u de afgelopen 24uur last gehad van neusverkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 10 dagen corona vastgesteld?
Bent u de afgelopen 10 dagen teruggekomen van vakantie vanuit een oranje of rood gebied?

Wat merkt u in de salon

Als u bij ons komt zult u enkele aanpassingen bemerken:

  1. Wij vragen u precies op tijd te komen, niet te vroeg en niet te laat. Hierdoor hebben wij tijd om alles te desinfecteren voor uw komst en komt u zo min mogelijk in contact met andere klanten. Mocht u toch te vroeg zijn vragen wij u tot het tijdstip van uw afspraak in de auto te wachten of nog even een rondje te fietsen/lopen.
  2. Bij binnenkomst staat een tafel waar u uw handen dient te desinfecteren met handalcohol. Probeert u daarna zo weinig mogelijk dingen aan te raken: denk hierbij aan uw gezicht, telefoon, uw sleutels, uw portemonnee, etc. Er staan ook enkele mondkapjes op de tafel. Indien uw behandeling het toelaat en u vind het het onprettig zonder, mag u er één pakken en opdoen, volg de voorschriften die erbij beschreven staan. Neem plaats in de wachtruimte indien de specialiste u niet direct komt halen. Uiteraard ook hier met 1.5 meter afstand tot anderen, indien aanwezig.
  3. Komt u alstublieft alleen; dus zonder partner of kinderen.
  4. Bent u eenmaal binnen, volgt u dan de aanwijzingen van het personeel op.
  5. Wij zullen u begroeten met een glimlach i.p.v. een hand.
  6. De armleuning avan de behandelstoel, waarop u uw handen plaatst, zullen bedekt worden ter bescherming en na iedere klant vervangen worden.
  7. Onze specialisten dragen een mondkapje ondanks dat dit niet in de richtlijnen wordt verplicht. Dit is onze eigen keus. Het dragen van handschoenen is overbodig aangezien wij voor en na elke behandeling de handen wassen en desinfecteren. Vindt u het toch prettig dan mag u dit uiteraard bij uw specialist aangeven en zullen wij handschoenen dragen tijdens uw behandeling. Wij hebben voldoende handschoenen dus schroom niet hierom te vragen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor wat wij allemaal van u vragen; we zijn ons ervan bewust dat het even wennen zal zijn maar alleen op deze manier zullen wij open kunnen blijven. We u graag aan een ontspanmomentje of aan de verbetering van u huid dus wij hebben deze maatregelen er voorover, wij gaan er vanuit u ook. Mochten er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

We hopen iedereen snel te zien,

Lieve groet,
Team Damsigt
Beauty Instituut Damsigt, voor een afspraak met jezelf.