Wat is de Tele'way?

De Tele'way is een apparaat waarmee steelwratjes, gesprongen vaatjes, kleine rode bloedblaasje, ouderdomswratjes en huidbultjes behandeld kunnen worden. Door middel van een naaldje wordt warmte geleid naar het te behandelen gebied. Door deze warmte wordt bij de behandeling van gesprongen vaatjes en kleine rode bloedblaasje het bloed gestold (coagulatie). Bij de behandeling van steelwratjes, ouderdomswratjes en huidbultjes wordt met de warmte van het naaldje ervoor gezorgd dat deze van de huid verwijderd worden. Na de behandeling is er al direct resultaat zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de huid na de behandeling rood zal zijn. De behandeling is snel en effectief, hierdoor behandelen wij per 5 minuten. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat er een tweede behandeling nodig is. 


Is een tele'way behandeling geschikt voor mij?

Een tele'way behandeling is geschikt als je je stoort aan:

  • Couperose;
  • Tele's (gesprongen adertjes);
  • Bloedblaasjes
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Ouderdomswratjes;
  • Huidbultjes
  • Vetknobbeltjes

en andere onregelmatigheden in de huid. Wij plannen met iedereen eerst een intakegesprek in. Wanneer behandelen mogelijk is kan dit direct op hetzelfde moment. Wil je direct behandelt worden? Plan dan in het online boekingssysteem een intakegesprek tele'way én een teleway behandeling in. Dan weten wij zeker dat we genoeg tijd voor je hebben. Indien met de intake blijkt dat we je niet kunnen helpen of je bent niet geschikt dan komt de geboekte behandeling na de intake te vervallen.

Moet ik erna ergens rekening mee houden?

Een behandeling is kort maar effectief. De huid zal na de behandeling een aantal uren rood zijn en op een dunne huid kan een dun korstje ontstaat. Dit korstje zal binnen enkele dagen vanzelf eraf vallen. Probeer hier niet aan te krabbelen. Vermijd met het behandelde gebied de zon tenminste 6 weken na de behandeling. Indien dit niet gaat, gebruik een zonnebrandcreme SPF50 of voor in het gelaat de SPG100 stick die wij bij Beauty Instituut Damsigt verkopen. Indien gewenst kun je de huid met enige regelmaat insmeren met onze pure aloë vera zonder parfum. Ook deze gel kun je na de behandeling bij ons aanschaffen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Steelwratjes, ouderdomswratjes en kleine bloedblaasjes zijn meestal in één behandeling direct weg. Voor grotere gebieden couperose en grote bloedblaasjes zijn vaak meerdere behandelingen nodig. We behandelen per 5 minuten. Wanneer er meer te behandelen is  kan er per 5 minuten behandeltijd bijgeboekt worden. Uiteraard krijg je hierop een korting. De prijzen voor deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.

Doet de tele'way behandeling pijn?

De behandeling is niet gevoelloos en wordt door de mensen mensen omschreven als een warm prikje. Op plekken zoals de buik, benen en de wangen is de huid wat dikker en dus minder pijnlijk dan op de dunne huid zoals rond de neus en lippen en op de ribben. Wij proberen de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken door niet te lang op één plek te behandelen en de warmte dus te spreiden. Tot slot kalmeren we de huid na de behandeling door direct aloë vera aan te brengen.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Maak gerust een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek bij één van onze specialisten via ons online boekingssysteem.

De prijzen voor deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.