In onze instituut is onze schoonheidsspecialist Fleur expert op het gebied van lichaamsmassage. Ze heeft een cursus gedaan voor de lichaamsbehandeling van Sothys Indonésie Ancestrale. Je kunt bij haar een afspraak maken. Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen.

In onze beauty salon hebben we meerdere lichaamsbehandelingen. We hebben de basic lichaamsbehandeling en de Sothys speciaal lichaambehandeling. Het verschil tussen een basic behandeling en Sothys behandeling is dat bij de Sothys lichaamsbehandeling uitgebreider aandacht wordt geven aan het lichaam door speciaale massage grepen en de ademhalingsoefeningen.

Rugtreatment met kokos & tiarébloem
Deze behandeling duurt 30/40 min. In deze behandeling word eerst de rug gescrubt waarna de manuele rugmassage volgt. Aan het eind word de rug ingesmeerd met bodylotion. Alle producten in deze behandeling zijn van de Moorea Treasures lijn van Bernard Cassiere. Als de massage is afgelopen kun je rustig je aankleden met water / koffie / thee. Een aantal filmpjes kun je hier vinden maar eigenlijk moet je het gewoon ruiken, het is heeerlijk!

Basic lichaamsbehandeling
Deze behandeling duurt 60 min. Dit is een normale lichaamsbehandeling Na de behandeling kun je rustig aankleden met water/ koffie/ thee.

Sothys Indonésie lichaamsmassage
studiofoto 13 of 52Deze behandeling duurt 60 min. De klant mag aangekleed plaats nemen op de stoel. We nemen samen de ademhalingsoefening door om de behandeling zo relaxt mogelijk te starten.Na de ademhalingsoefeningen begint de lichaamsmassage. Als de massage is afgelopen kun je rustig je aankleden met water / koffie / thee.

Sothys Indonésie lichaamsbehandeling
Deze behandeling duurt 90 min. De klant mag aangekleed plaats nemen op de stoel. We nemen samen de ademhalingsoefeningen door om de behandeling zo relaxt mogelijk te starten. Na de ademhanlingsoefeingen wordt eerst de rug gescrubt met de heerlijk scrub van Sothys Indonésie Ancestrale product lijn. Nadat de rug is gescrubt begint de lichaamsmasage. Als de massage is afgelopen kun je rustig je aankleden met water / koffie / thee. Na de behandeling kun je een product kiezen van de Indonésie Ancestrale lijn met 20% korting. Dit kan 1 product zijn of meerdere.

Sothys Indonésie lichaamsbehandeling delux
Deze behandeling duurt 90 min. DE klant mag aangekleed plaats nemen op de stoel. We nemen samen de ademhalingsoefeningen door om de behandeling zo relaxt mogelijk te starten. Na de ademhanlingsoefeingen wordt eerst de rug gescrubt met de heerlijk scrub van Sothys Indonésie Ancestrale product lijn. Nadat de rug is gescrubt begint de lichaamsmassage. Als de massage is afgelopen kun je rustig je aankleden met water / koffie / thee. Na de behandeling krijg je alle producten met 20% korting en zit er korting op de lichaamsmassage. Deze behandeling heeft een grote vaste prijs.
 

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Voor de behandeling is er tijd om te bespreken of er bijzonderheden zijn. Na binnenkomst zal Fleur de salon verlaten zodat je je kunt uitkleden, slipje mag aan blijven. Lichaamsbehandeling Sothys Indonésie Ancestrale is een lichaamsmassage voor de optimale ontspanning. We beginnen de massage met een paar ademhalingsoefeningen zodat de lichaamsbehandeling relaxt kan studiofoto 2 of 52 2beginnen. De behandeling bestaat uit een full body massage. Tijdens de behandeling wordt de voorkant en achterkant van het lichaam gemasseerd. De massage bestaat uit ontspannen en iets intensievere grepen. Ervaar de geuren en producten van Sothys C. De geuren zijn bloemig, kruidig en houtachtig. De olie die tijdens de massage wordt gebruikt is  verzachtend en voedend op de huid die niet vettig aanvoelt.