In ons instituut zijn onze schoonheidsspecialisten Heidi en Fleur onze experts op het gebied van bindweefsel massage en shiatsu massage. Je kunt bij deze collega's een afspraak maken. Mocht je vragen hebben dan kan je altijd met hen contact opnemen

Wat is een shiatsu massage

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd. Shiatsu-therapie is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van duimen, vingers, handpalmen). Shiatsu is te vergelijken met acupunctuur, maar er wordt niet met naalden gewerkt. De achtergrond van shiatsu en acupunctuur ligt in de Traditionele Chinese Geneeswijze. Volgens de chinese geneeswijze bevinden zich in heel het lichaam energiebanen waar energie doorheen stroomt. Het doel van deze massage is om de interne stoornissen te corrigeren en de gezondheid van de mens te verbeteren en dit te behouden. Dit door behulp van een drukpuntmassage op de energiepunten en energiebanen. Shiatsu is een holistische therapie, wat wil zeggen dat lichaam en geest als een geheel benaderd worden.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

Bij Beauty instituut Damsigt behandelen wij de hoofdhuid, gezicht, hals en decolete tijdens de shiatsu massage.

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Shiatsu2

Voor de behandeling is er tijd om te bespreken of er bijzonderheden zijn. De shiatsu behandeling begint met de oppervlakte reiniging, wenkbrauwen epileren en de diepte reiniging (peeling en stoom). Na de reiniging word er olie/massagecreme aangebracht op het gezicht, hals en decolete. Dan volgt de shiatsu massage van ongeveer 30/40 minuten. Na de massage word de huid weer gereinigd. Er komt een masker op gelaat en hals (+/- 15 min. inwerktijd) en om het af te sluiten een dag/nachtverzorging. Ook tijdens deze massage is het belangrijk om het aan te geven als jij je niet lekker voelt voor, tijdens of na de behandeling.

De prijzen voor deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.