Els is vanaf februari 2020 na jaren weer terug bij ons. Zij werkt op de vrijdagmiddag en avond bij ons op ZZPbasis en geeft hand- en voetreflexmassage. Dit is de ideale massage voor ontspanning voor man en vrouw, jong en oud.

Wat is reflexzonemassage?

Reflexzonemassage is een aanvullende natuurlijke behandelwijze, die gericht is op de totale mens en werkt op lichaam en geest. Uitgangspunt hierbij is dat o.a. op handen, voeten en oren reflexzones liggen die corresponderen met alle orgaansystemen en klieren in het lichaam. Deze reflexzones worden met duim en vingers bewerkt, wat zorgt voor ontspanning en doorbloeding van het lichaam. Het zelfherstellend vermogen van de cliënt wordt op deze manier aangesproken en gestimuleerd. Reflexzonemassage herstelt de balans van lichaam en geest. ​

Voor wie?

Reflexzonemassage is een natuurlijke behandelwijze. Reflexzonemassage kan door personen van iedere leeftijd worden ontvangen, ook tijdens en na een zwangerschap, voor ondersteuning en herstel. Deze vorm van massage van voeten en/of handen word gericht ingezet op ontspanning van lichaam en geest en doorstroming om zo stress gerelateerde klachten te voorkomen of te gaan hanteren. Na de reflexzonemassage volgt een korte massage met etherische olie.

De prijzen voor deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.