Verzorging van de handen en nagels is super belangrijk. Zeep, shampoos en andere ontvettende chemicaliën naast nagellakremover en water, halen de natuurlijke oliën uit de nagel, waardoor de nagels minder flexibel en bovendien broos worden.
Ook door werk en andere redenen kunnen onze nagels broos en minder sterk worden. Daarom is verzorging van de handen en nagels erg v2.i784919.w1472.h981.x19481829belangrijk.

U kunt uw handen bij ons vakkundig laten manicuren, waarbij uw natuurlijke nagels worden verzorgd en eventueel gelakt. Tevens voorziet de manicure behandeling in een lekkere hand massage.

Caption (nagellak)

Wij werken met het merk Caption. Caption is een unieke nagellak met de eigenschappen van gellak, zonder het gebruik van een lamp.
Door de technologie die dit merk gebruikt is de nagellak super snel droog en blijft tot 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak. Deze lak is makkelijk te verwijderen met nagellakremover. Wij verkopen de nagellak van Caption ook bij ons in de salon!

Gellakgel nagellak rood

Gellak is een combinatie van stoffen die onder LED- of UV-lamp moet uitharden, de lamp zorgt ervoor dat de glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan gewone nagellak. Nog een groot voordeel van gellak is zodra de nagels onder de lamp vandaan komen de lak uitgehard is en dat betekend dat ze ook gelijk droog zijn. De lak groeit uit met de eigen nagelgroei, daarom adviseren wij om de 3 weken terug te komen om de gellak af te vijlen en eventueel een nieuw kleurtje aan te brengen.

De prijzen voor deze behandelingen kun je vinden in onze prijslijst.