CosmelanJill cosmelan
Cosmelan is de nummer 1 wereldwijd voor het effectief behandelen van hyperpigmentatie. De behandelkuur bestaat uit een aantal afspraken in de salon en bijbehorende producten voor thuis waarmee de huid verzorgt dient te worden. De combinatie van de behandeling in de salon en de producten voor thuis, zorgen voor vermindering van de pigmentatie én voor het voorkomen van nieuwe pigmentatie. Bij de Cosmelan is het verzorgen van de huid met de bijbehorende producten voor thuis zeer belangrijk.

Microneedling
Door middel van microneedling wordt er met een opzetstukje van 12 steriele naaldjes microkanalen (kleine gecontroleerde gaatjes) in de huid gemaakt, waardoor actieve bestanddelen beter door de diepere huidlagen worden opgenomen. Tijdens de behandeling wordt er met een ampul met actieve bestanddelen gewerkt die specifiek gericht is op het verminderen van pigmentvlekken. Daarnaast vermindert microneedling het huidverouderingsproces en maakt het de huid egaler en gladder. 

DÉCAAR Algae peelingIsabella beauty instituut damsigt
De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. De huid doet er normaal 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken, maar door deze algen peeling maakt de huid in 10 dagen cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, en zorgt dit voor een nieuwe, frisse en stralende huid en is hierdoor ook zeer geschikt als behandeling tegen pigmentvlekken.

YAG laser