Irriteert jij je aan rimpeltjes en/of lijntjes in je gezicht maar vindt je botox en fillers toch nog een beetje spannend?

Beauty Instituut Damsigt werkt al meer dan tien jaar samen met cosmetisch arts Drs. Avi Roopram. Naast cosmetische behandelingen met botox en fillers richt hij zich ook op de behandeling van hyperhidrosis (overmatig zweten). Bij het gebruik van botox en fillers probeert Drs. Roopram een zo natuurlijk mogelijk en dus subtiel resultaat te bereiken om je gezicht er weer zachter en meer uitgerust uit te laten zien.

Drs. Roopram verzorgt behandelingen bij ons in het instituut, zodat iedereen de behandeling kan ondergaan in de vertrouwde omgeving van Beauty Instituut Damsigt.

Bent je geïnteresseerd in een behandeling of wilt je een kennismakingsgesprek om je wensen en onzekerheden te bespreken en al je vragen te stellen met Drs. Roopram? Dat kan! Een intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend! Hij is op regelmatige basis in ons instituut en je kunt een afspraak met hem reserveren via onze online boekingssysteem.

Een indicatie

Ben je benieuwd naar de kosten? Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek kan Avi bekijken welke behandeling het beste bij je past en welke kosten daarbij komen. De kosten hangen af van de diepte van de rimpel, hoe lang deze rimper al bestaat en welk product er gebruikt wordt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het behandelen van fronsrimpels en kraaienpootjes maar ook van gummy smile behandeling (bij veel zichtbaar tandvlees bij het lachen), knarstanden of anti-transpiratie van de oksels. Voor een exacte prijs adviseren wij een intakegesprek te plannen, een prijsindicatie staat op onze website onder het kopje tarieven.

Enkele resultaten van de behandelingen van Drs. Roopram.

 

fronsneus lippenplooi

 

Daarnaast behandelt hij ook heel effectief de oksels tegen overmatig transpireren:

Henny oksels botox