Irriteert jij je aan rimpeltjes en/of lijntjes in uw gezicht maar vindt je botox en fillers toch nog een beetje spannend?

Beauty Instituut Damsigt werkt al meer dan tien jaar samen met cosmetisch arts Drs. Avi Roopram. Naast cosmetische behandelingen met botox en fillers richt hij zich ook op de behandeling van hyperhidrosis (overmatig zweten). Bij het gebruik van botox en fillers probeert Drs. Roopram een zo natuurlijk mogelijk en dus subtiel resultaat te bereiken om je gezicht er weer zachter en meer uitgerust uit te laten zien.

Drs. Roopram verzorgt behandelingen bij ons in het instituut, zodat iedereen de behandeling kan ondergaan in de vertrouwde omgeving van Beauty Instituut Damsigt.

Bent je geïnteresseerd in een behandeling of wilt je een kennismakingsgesprek om je wensen en onzekerheden te bespreken en al je vragen te stellen met Drs. Roopram? Dat kan! Een intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend! Hij is op regelmatige basis in ons instituut en je kunt een afspraak met hem reserveren via onze online boekingssysteem.

Een indicatie

Botox: fronsrimpels/ voorhoofd/ kraaienpootjes/ handen vanaf: €99,-
Botox: gummy smile behandeling vanaf: €75,- (bij veel zichtbaar tandvlees bij het lachen)
Botox: anti transpiratie, beide oksels €350,-
Fillers: neuslippenlijn/ jukbeen/ kaaklijn/ wangen vanaf: €280,-
Voor alle

neus lippenplooi

frons

Enkele resultaten van de behandelingen van Drs. Roopram.